HYRMYn hallitus 2019

Koko hallituksen tavoittaa osoitteesta hyrmy-council (at) helsinki.fi

Olli Ojala
Puheenjohtaja
olli.ojala (at) hyrmy.org

"Kumpulassa IT-guruksi opiskeleva folk- ja viikinkimetallin ystävä. Metallimusiikkini nautin mieluiten hyvän porukan kanssa sotasimaa juoden. Jatkoilla tavataan!"

Emmi Jokinen
Varapuheenjohtaja
emmi.jokinen (at) hyrmy.org

"Eteläpohojammaan lakeuksilta Helsinkiin karannut elintarviketieteiden opiskelija. Suklaakekseille ja HYRMY:n höpönassuille on sydämessäni erityinen paikka. Muihin rakkaudenkohteisiini kuuluu ruoka, leipominen, jääkiekko sekä doom ja melodinen dödis."

Anniina Ruotsalainen
Sihteeri
anniina.ruotsalainen (at) hyrmy.org

"Olen Ansku, valtiotieteen ylioppilas ja tuleva sossu. Vapaa-aikani kuluu hyrmyilyn ja keikkojen lisäksi burleskin, epävakaiden musatouhujen ja partion parissa. Parhaiten uppoo rässi."

Sonja Lahtinen
Tapahtumavastaava
sonja.lahtinen (at) hyrmy.org

"Gradua vaille valmis kotieläin- agronomi. Kuuntelen suurimmaksi osaksi folk- power, industrial- ja sinfonista metallia. Silloin kuin minua ei löydä kirjoittamasta gradua, Hyrmyn kertsiltä tai Sabatonin eturivistä, niin olen todennäköisesti Herttoniemessä boulderoimassa."

Vesa Malm
Tilavastaava, hallituksen varajäsen
vesa.malm (at) hyrmy.org

"Espoosta kotoisin oleva kolmannen vuoden metsätieteilijä. Popittaa doomia ja ties mitä kaikkea muuta."

Mikko Vuori
Risteilyvastaava
mikko.vuori (at) hyrmy.org

"Alunperin lohjalta kotoisin oleva fysiikan/tähtitieteen opiskelija. Opiskeluilta vapaaksi jäävä aika (eli lähes kaikki aika) on kiva käyttää videopeleihin, kapakoihin tai hyrmyillen! Bläkkis on kovaa."

Ilona Mäki
Taloudenhoitaja, hallituksen varajäsen
ilona.maki (at) hyrmy.org

"Peräseinäjoelta Tampereen kautta Helsinkiin päätynyt ympäristö- ja luonnonvaraekonomian opiskelija. Hyrmyn ohella teen myös muita järjestöhommia, ja vapaa-ajalla liikun ja katson elokuvia."

Henri "Wade" Vatanen
Urheiluvastaava
wade.vatanen (at) hyrmy.org

"Suursavon keisarikunnasta maanpakoon joutunut sotaherra, joka haaveilee Wackenin mutaisista nummista ja paremmista basson soittotaidoista. Musiikkimaun puolesta mottona on Tuska-festareiden "Hevi on paskimmillaankin parasta", jonka poikkeuksena on inhon väristyksiä aiheuttava Five Finger Death Punch. Harrastuksiin kuuluu bodailu, boulderointi ja juokseminen. Tähtäimessä on joka vuosi joku Tough Viking-kilpailuista."

Matti Myllynen
Tiedottaja
matti.myllynen (at) hyrmy.org

"Pääkaupunkiseutuluonnon kasvatti ja parantumaton pitkätukkaintellektuelli. Entinen humanisti-valtiotieteilijä filosofisilla vivahteilla, tuleva yleistietäjä metsien siimeksissä. Autan aina mielelläni ja kysyä saa — en useimmiten pure."

Iiris Juntunen
HYY-vastaava, yhdenvertaisuusvastaava, hallituksen varajäsen
iiris.juntunen (at) hyrmy.org

"Stadilainen ravitsemustieteen maisteriopiskelija ja vegaani salimimmi, jonka tunnemaailma löytyy Nightwishin musiikista."

Harri Ruokojärvi
Tilavastaava
harri.ruokojarvi (at) hyrmy.org

Elias Jetsonen
Ympäristövastaava
elias.jetsonen (at) hyrmy.org

Kalle Kalliomäki
Web-vastaava, jäsenvastaava
kalle.kalliomaki (at) hyrmy.org